De grootste vernieuwing is de ondersteuning voor Android-toepassingen. Zelfs na de recentste grote update voor Windows 11 is die bij ons niet beschikbaar. Verder krijg je vooral visuele verbeteringen zonder grote structurele stappen voorwaarts.

  • Als een probleem niet optreedt in de veilige modus, betekent dit dat standaardinstellingen en basisstuurprogramma’s niet de oorzaak van het probleem vormen.
  • En ondanks dat het hier een pro-editor betreft, is het ook goed te volgen voor thuisfilmers.
  • Als computer niet reageert, dan moet je deze functie via F2 eerst aanzetten.
  • Met één druk op de knop PrintScreen op uw toetsenbord plaats u een opname van het gehele scherm in het klembord.

Ik vind het niet erg als het een tool is die ik moet kopen. Al vind ik bijna 300 euro voor Camtasia Studio wel weer een smak geld. Ik kom van de Mac af en daar gebruik ik iShowU Pro. Een gweldige tool waarmee ik mijn scherm kan filmen. De video wordt later een versnelde time lapse van mijn werk in Photoshop.

Belangrijkste Audio

Bij een Android telefoon is het net wat minder handig dan bij een iPhone om een schermopname te maken. Je hebt er alleen een externe app voor nodig. Windows 10 biedt een Game bar waarmee u video kunt opnemen op Windows 10. Deze functie is zonder meer goed nieuws voor gamers. Volg de volgende instructies om meer te leren.

Ik ben me bewust dat ik in 2020 araan zal moeten geloven, maar dat is gelukkig nog een paar jaartjes verder. Dat ik er dan eventueel voor zal moeten betalen neem ik dan maar voor lief. Download de NordVPN mobiele app voor iOS- en Android-platforms.

Hoe F5 Gebruiken?

Gebruik de in Windows en macOS ingebouwde sneltoetsen om heel snel een screenshot te maken. Wilt u meer mogelijkheden, probeer dan een tool, zoals het populaire Greenshot. Wilt u slechts een bepaald gebied van uw scherm vastleggen, druk dan de toetsen Windows + Shift + S in.

Een Windows Store

Chromebooks zijn simpele en efficiënte laptops met Chrome OS aan boord, waar je simpele taken mee kunt uitvoeren. De laptops zijn zeer betaalbaar, omdat het besturingssysteem geen high-end specificaties deze site nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Als je deze apps verder niet gebruikt dan kun je ze net zo goed geheel uitschakelen maar ook als je extra energie wilt besparen dan kun je de apps het beste uitzetten. Ik denk dat we hier al antwoord hebben gegeven, maar samengevat kunnen we dat nog goed beschrijven.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *